Distributed Denial of Service (DDoS) este cea mai intalnita forma de atac cibernetic si implica trimiterea unor cantitati mari de date, suprasaturand reteaua prin efectuarea unui numar imens de conexiuni de pe servere multiple, astfel incat traficul nu mai poate avea loc.

Centrul nostru de mitigare include sisteme si echipamente pentru detectarea atacurilor DDoS care provin de la doi furnizori de renume mondial, Corero si Radware, alaturi de propriul nostru echipament de ultima generatie Anomaly Detector.

Anomaly Detector

O solutie de ultima generatie creata de echipa noastra, ofera o flexibilitate sporita ideala pentru cerintele oricarei categorii de clienti, care, totodata, le protejeaza reteaua. Aceasta solutie ne ofera posibilitatea de a detecta o anomalie in timp real pentru a redirectiona traficul periculos catre platformele noastre de mitigare, reducand la minim impactul negativ asupra companiei tale.

Corero

Sistem de mitigare extrem de eficient care a dovedit ca e posibil sa fie evitata blocarea alertelor false. De fapt, filozofia lor este de a bloca atacurile evidente si, daca pare a fi legitim, traficul trece prin sistemul lor pentru ca pe viitor acesta sa poata evita alertele false.

Radware

Foarte eficient pentru detectarea atacurilor complexe care necesita monitorizarea cu atentie a traficului. Mecanismul lor pentru investigarea comportamentului atacurilor DDoS este extrem de corect, iar biblioteca DDoS detinuta de ei este impresionanta, fiind intr-o continua schimbare.

Protectie DDOS

Sisteme si echipamente pentru detectarea atacurilor DDoS