Node-uri de ultima generatie

96GB RAM, 12-Core 24-Thread, SSD + RAID 10

Serviciul de servere VPS va asigura un mediu izolat si va ofera un nivel de libertate inegalabil, permitand controlul integral si acces root la toate nivelele mediului alocat pentru voi pe server.

Pentru administrarea platformei KVM aveti acces la panoul de control SlousVM si trafic nelimitat cu o viteza de conexiune pornind de la 1GB extern si metropolitan. Indiferent de pachetul ales, echipa noastra se va ocupa de monitorizarea masinilor virtuale la fiecare 5 secunde. Efectuam backup zilnic a node-ului si ne asiguram ca exista o infrastructura redundanta pentru protectia datelor voastre.

Serviciul de virtualizare este construit pe platforma KVM, ceea ce reprezinta siguranta resurselor dedicate (fiecare VPS fiind separat) prin stocarea de date redundante si o gama larga de sisteme de operare.

Un server VPS devine necesar atunci cand cerintele de resurse sunt mult peste un pachet normal de gazduire web. Astfel, daca aveti mai multe website-uri sau doriti sa va instalati un anume software pentru functionarea unor aplicatii, atunci un server VPS poate fi solutia.

Gama larga de sisteme de operare

CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, FreeBSD, Windows.